Malmö-Berlin-Prag

Nu sitter vi pa ett internetcafé pa berlins centralstation. Spännande resa hittills. Malmö är en trevlig men synnerligen liten stad som vi tog oss igenom pa nagra timmar. 

Mickan fick medicin utskrivet via telefon och sa upp sig fran jobbet. Sanna har planerat en resväg. När det var dags för sovtaget mot berlin hamnade vi med fyra danska grabbar, trots att hela taget var packat med svenskar. De danska grabbarna ville inte sova. PUNKT. Sa det har inte vi heller gjort.

När vi kom till Berlin började jakten pa Hostels. Det var fullt överallt. Sa nu drar vi till Prag istället om en timme. Anpassningsbart. Passar oss perfekt.

Intrycket av Berlin so far: Väldigt bitchigt. Till och med svenskarna eller vissa iallafall. Men de gör inget prag here we come!

PÜSS!


Kommentarer
Postat av: Victoria

Skönt att höra att det går relativt bra för er :) Håll oss uppdaterade här hemma!



2009-07-08 @ 12:06:13
URL: http://virraan.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, tur att ni är flexibla då ;)better luck i prag! kul att ni har fixat en blogg så att man kan hålla sig uppdaterad :p hare så bra nu! Puss

2009-07-08 @ 12:57:38
Postat av: Kalle

Grymt att ni kör blogg.



Jag som älskar Berlin. Drar dit nästa vecka. Men vafan, smaken är som baken :)

2009-07-08 @ 17:12:41
Postat av: Mamma

Hej! Vad roligt att få följa er på bloggen...Ni har rätt med att Berlinarna inte är så hjärtliga precis...Har att göra med deras historia. Blev lite orolig över medicinen...Hade du glömt din allergimedicin?

Oj vad bra att jag inte visste det för då hade jag blivit orolig.

Kram

Mamma

2009-07-09 @ 13:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0