Jo men visst..

Ja Mickan har ju uppdaterat och jag kan ju inte vara sämre, (fast jag kommer vara de för jag kan inte ladda upp några bilder än :P )

Hur som helst kanske bara skulle berätta lite om Paris efter som det inte har hunnit komma upp i bloggen. Vi bodde på ett litet mysigt hotel som låg en bit utanför "centrum", mycket trevligt område med bra bearnese sås på närmsta restaurang.

Vi körde turist grejerna, louvren,notre dame, eiffeltornet, triumph bågen och såg nästan tour de france också men hoppade de för de var så mycket folk. Sen i måndags kväll kom vi hem efter en lite stressig tur till flygplatsen i Paris. Det var ganska nära på att vi inte han med planet men som tur var så han vi.

Ja vad mer kan man säga, jag är jätte kär i Paris och faktumet att man får dijon senap till allt! Om jag ska bo i någon annan stad än Sthlm blir det heltklart Paris.

När vi landat på arlanda kramade vi varandra hejdå med packningen på ryggen (det ryktas att vi såg ut som två stora sniglar som kramade varandra)

Man kunde ju tro att vi skulle vara lite trötta på varandra efter 3 veckors konstant sällskapande men fyratimmar senare började smsen skickas " vad gör du?"  typ...

Ja så nu är vi hemma får se vad som kommer hända med bloggen men tills dess...

Puss och kram / Sanna

RSS 2.0